Op zielsniveau antwoorden krijgen met een Luisterkind afstemming

Altijd al afgevraagd hoe je effectief antwoorden kunt vinden op nijpende vragen rondom levensthema’s? Vaak kijk je hiervoor buiten jezelf om te zien hoe anderen omgaan met kwesties die moeilijk, pijnlijk of uitdagend zijn. Toch helpt het om dichter bij jezelf te blijven. Door naar binnen te keren, in rust en bezinning, dienen antwoorden zich vaak vanzelf aan. Een schat aan informatie, kennis en vaardigheden ligt diep in jezelf begraven en in hoopvolle afwachting om van zich te mogen spreken. En dat is precies waar een Luisterkind afstemming jou bij kan helpen. Een gesprek komt op gang, zodra op jouw energie wordt afgestemd. Volledig zorgzame aandacht met interesse wordt geboden voor wie jij bent en welke kracht, bezieling en waarde je meebrengt om elk levensthema de uitkomst te geven waar je naar verlangt. Een unieke kans om met je innerlijke zelf in verbinding te komen en antwoord te krijgen op jouw persoonlijke vragen. Er kan onder meer een afstemming op kinderwens, familie en geboorte aangevraagd worden.

Communicatie op zielsniveau brengt bewustwording

Met een Luisterkind afstemming wordt op afstand contact gelegd met het innerlijk weten van zowel volwassenen als kinderen. De antwoorden die in jezelf liggen, worden naar boven gehaald en dit brengt bewustzijn rondom levensthema’s en gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Vaak is direct een verandering door te zetten, juist doordat het thema wordt aangekaart en de aandacht krijgt die het nodig heeft. Zonder invasieve methodes, therapieën of verwachtingen gun je jezelf of jouw kind de kans om verhaal te doen. In een persoonlijk gesprek deelt jouw innerlijk weten wat er speelt, waar nog uitdagingen liggen en welke persoonlijke kwaliteiten bijdragen aan verbetering van de situatie. Ieder mens wil gehoord, gezien en begrepen worden en dat is precies wat een Luisterkind afstemming biedt. Alle kennis is in jou aanwezig om zelf regie aan je leven te geven. 

Lezen op levensthema’s voor antwoorden

Verschillende levensthema’s zorgen voor persoonlijke vragen, waar je graag een antwoord op wilt krijgen. Een Luisterkind afstemming kan worden aangevraagd, wanneer je algemene vragen hebt over werk, relaties, vrienden of je woning. Uiteraard kun je ook grotere levensvragen aangaan en laten lezen op vragen over je kinderwens, de geboorte van je kind of jezelf of je zwangerschap. Zelfs contact met je ongeboren kindje is mogelijk, om te ontdekken wat hij of zij nodig heeft voor de naderende bevalling en postpartum fase. Een Luisterkind afstemming geeft ook kinderen de gelegenheid om antwoorden te geven in situaties waarbij je inzicht kunt gebruiken. Klik hier voor meer informatie over wat een Luisterkind afstemming is en hoe dit bewustzijn brengt over levensthema’s.