Zomersale en SN8S: de nieuwe sneakers van Shoesme

Shoesme heeft een nieuwe collectie sneakers binnen. Het is dus de perfecte tijd om die onder de loop te nemen. Naast de nieuwe toevoegingen aan het Shoesme assortiment kunnen we natuurlijk ook uitkijken naar alle andere producten tijdens de Shoesme sale. Het is een goed moment om nieuwe kinderschoenen te kopen. Je kunt zo goedkoop zomerschoentjes scoren of om alvast de back-to-school gekte voor te zijn.

Wat kunnen we van de sale verwachten?

Tijdens de Shoesme kun je vrijwel alle modellen in de sale verwachten. Sneakers, sandalen en laarzen. Behalve natuurlijk de allerlaatste modellen.

Waar kan ik de sale producten vinden?

De Shoesme website heeft een eigen sale pagina, maar daarnaast worden Shoesme schoenen ook door verschillende retailers verkocht. Via Shopping platform SuperSales kun je alle Shoesme sale aanbiedingen zien en vergelijken. Alle aanbiedingen van meer dan 200 shops. Zo vind je altijd de beste deal.

De nieuw collectie sneakers

Shoesme heeft nu SN8S collectie sneakers toegevoegd aan hun assortiment.
De sneakers zijn iets stoerder en sportiever als de voorgaande sneaker modellen. De SN8S sneakers hebben een klassieke sneaker look. Net als alle andere Shoesme sneakers wordt deze nieuwe collectie ook uit leer vervaardigd.

De details

Naast hun stoere look komen de sneakers ook met leuke details en prints. Naast wit, donkerblauw en groen zijn de schoenen ook met roze print verkrijgbaar. Dit flamingo print past perfect bij het model. De schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes.
Net als alles andere schoenen van Shoesme komen de schoenen met een maat advies. Deze sneakers vallen in de lengte iets kleiner als ander sneakers. Dat is iets om in de gaten te houden. Shoesme raadt aan de schoenen te verzorgen met de carbon pro. Hiermee bescherm je de schoenen tegen vuil en vocht, en kunnen de schoenen langer mee. Veel plezier bij het shoppen!